Referenser


421 CROSSFIT GÖTEBORG
421 Crossfit är ett träningscenter i göteborg med fokus på crossfit, funktionell fitness och personlig träning. Vi erbjuder gruppträning, open gym, företagsträning, barnträning, personlig träning och kostupplägg.

 


ASKIMS ROSTFRIA STÅL
Askims Rostfria Stål AB grundades år 1979. Vi är ett företag i grossistledet som prioriterar service och personliga kundkontakter.
När de rostfria behoven, stora som små, dyker upp kontakta oss! Vi lovar göra allt vi kan för att tillgodose Ert behov.

 


BAB AB
BAB Rörtryckning AB är idag Sveriges mest kompletta, och ledande företag inom schaktfri förläggning av rör och ledningar i alla former och till alla användningsområden.
Vi utför allt ifrån mindre arbeten till fullt kompletta entreprenader och erbjuder våra kunder en unik kompetens inom våra olika grenar.

 


BEAB MARKMONTAGE
Vår affärsidé går ut på att göra det enkelt för dig som kund. Vi är en totalleverantör av mark- och anläggningstjänster, med fokus på kommunikation.

 


FÖRENINGEN BETANIAHEMMET
Föreningen Betaniahemmet bedriver verksamhet för personer med intellektuell funktionsnedsättning i de västra delarna av Göteborg, i Mölndals kommun samt i Härryda kommun. Idag erbjuder vi alla typer av boendeformer enligt LSS samt daglig verksamhet. Alla insatser är individuellt anpassade efter personens önskemål och behov.


GOTENIUS VARV
Reparations- och ombyggnadsvarvet för kusttonnage, specialfartyg och museala fartyg i Göteborgs hamn.

 


IRG Rörinspektion AB
IRG Rörinspektion AB är experter på att lokalisera problemområden i rören som orsakar översvämningar och andra problem. Företaget utreder och skickar all information tillsammans med åtgärdsförslag till kunden. Förutom dokumentation handlar det om både bilder och video som visar problemen och eventuella skador som uppstått till följd av dessa.


KLOTTERJÄGARNA
Vi erbjuder ett brett urval av tjänster för dig, ditt företag, din organisation eller förening. Klotterjägarna grundades 2002 och har sedan starten arbetat hårt för att bli Sveriges effektivaste saneringsföretag. Vår ambition är att göra Sveriges offentliga rum rent från klotter och nedsmutsning.

 


Lufta Brandventilation AB
Specialisten på brandventilation
En leverantör av allt när det gäller brandventilation. Vare sig det gäller en liten reservdel eller en totalinstallation så kan vi hjälpa Er då vi är både grossist och konsult.